Rihanna

Si la case mari se practica balacareala in strada. Stim cu totii de bataia in strada incasata de Andreea Spatar de la iubitul, a se citi sponsor , Ion „Boschet”. Eh, dragoste cu nabadai pe care am intalnit-o, nu eu ci americanii din Los Angeles,  si la Rihanna si Chris Brown!  Dupa cearta urata la care au asistat mai multe persoane, iubitul Chris a recurs si la cateva „atentii fizice” care au lasat urme pe chipul angelic al Rihannei:

5 răspunsuri to “Rihanna”

 1. loreley64 Says:

  mai, sa stii ca-mi placea Chris Brown; eram inebunita dupa vocea lui, dar de cand cu dovada asta de animal…sa nu mai aud de el. Pacat ca pot coexista intr-un singur om, un animal si-un geniu…pacat.

 2. Dj_PoP Says:

  asa-i, Cris Brown e un artist deosebit si ii respect muzica si efortul pe care il depune la acest capitol, dar omul acesta din spatele vocii nu merita sa fie respectat pentru caracterul sau, faptul ca a tinut la ea, a iubit-o, a ajutat-o si dupa aceia a batut-o in ultimul hal, nu merita sa stea niciunde decat in spatele gratiilor! cel mai mult mi-e mila da fata asta care de fapt ea tinea cel mai mult la el si acum….. ce sa spun? uitati-va la poza

 3. mohui Says:

  loreley,
  din pacate…

 4. ani Says:

  nici nu ma-m asteptat ca CHRIS va face asa ceva il credeam foarte bun iar vocea ,cintecele lui sunt super.Dar acum toti stiu ce fel de om el este .mie mila de RIHANNA ACUM NU AS VREA SA MA AFLU IN LOCUL EI!!!!

 5. Seven Pounds Says:

  nnu trebuie sa comentam 😛 nu stim ce a fost la mijloc


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: