Horoscop Leu 2009

 Cei care cred in astre pot sa citeasca:

Pentru Leu, anul 2009 este favorabil activitatilor care presupun creativitate. In aceste domenii puteti avea realizarile la care visati de mult timp si pentru care munciti de peste un an. Tot ceea ce vei face in 2009 va trebui sa fie sub semnul impactului pe care il poate avea orice actiune a ta – la serviciu, scoala, in dragoste, in familie etc – asupra persoanelor din anturaj.

In dragoste vei incepe anul sub dominatia nevoii de flirt, iar in sanatate concentreaza-te pe mentinerea balansului psihic. In 2009 nativii din Leu vor fi foarte preocupati de relatiile personale, bazate pe sentimente reale, care par sa fi intrat intr-un con de umbra sau sa lipseasca. Din fericire, cand vine vorba de viitori parteneri, veti sti ce va place si ce nu, iar in anul 2009 abilitatile dumneavoastra de perceptie vor fi mai ascutite ca oricand. Datorita aspectelor pozitive pe care le aduce 2009, relatiile personale vor progresa si va vor aduce mai aproape de partener. Atasamentul fata de partener va fi in crestere si dragostea va inflori in relatia voastra. Va puteti chiar casatori pana la sfarsitul anului.

Cariera si viata profesionala sunt doua aspecte foarte importante pentru Lei in 2009.
Veti munci din greu si veti vedea cu siguranta si rasplata stradaniilor voastre. Va asteapta cresteri ale salariului, promovari si bonusuri, adica exact telul Leilor va fi atins. Spre sfarsitul anului aveti chiar sansa de a deveni o autoritate in domeniul in care lucrati sau sa obtineti macar o promovare si aprecierea generala. 2009 ii pune pe nativii din Leu in fata unor noi provocari carora le vor face fata cu succes si Leii vor accede pe noi culmi. Vor fi timpi cand va trebui sa te ridici din pat si sa mergi la serviciu, desi nu ai nici un chef si probabil acelea vor fi datile cand esti pe lista cu promovati. Rasplata voastra in acest an va fi rezultatul lucrurilor pe care le veti face desi nu simtiti nici un imbold in a le duce la indeplinire.

Pentru cei care sunt nascuti in alta zodie, gasiti mai multe aici

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: