Steaua-Dinamo

Intalnirea dintre Dinamo si Steaua, indiferent de sport, este mereu un derby. Asa a fost si azi la handbal, in etapa a 5 a primei ligi romanesti. Steaua, cu jucatori ale caror contracte depasesc multe salarii din prima liga la fotbal, nu a stralucit decat prin fitele afisate de Mazilu sau Buricea „Banel”!!! DINAMO, victima sigura in ochii specialistilor, nici macar echipament decent nu are. Unu’-doua tricouri rupte, sorturi agatate, sponsori si sigla clubului lipsa sau calcate in picioare in sala din Chiajan, jucatori de care nu prea a auzit nimeni (exceptie Dimache-jucator de nationala, Rosca-azi inexistent, Purcarea si Voica)…atat are la dispozitie DINAMO!!!

Numai ca Eliodor Voica are rabdare cu mana de ucatori de care dispune si mai are ambitia de a invata pe cineva ce stie el!!! DInamo nu mai are o echipa cu inaltime medie ce depaseste 180 cm, nu mai sta bine pe blocaje, dar are jucatori spiridusi, ce azi au parut ca sunt dispusi sa isi dea viata pe teren.  

Chiar daca duelul pare disproportionat, Cojocea si Igor Pavlovski n-au fost cu nimic mai prejos decat marele Marius Novanc. Sania, Mazilu, Buricea, Georgescu, Rudic, Stavrositu, etc… sunt platiti regeste, iar necunoscutii pana azi ai lui DInamo abia daca isi primesc banii cu intarziere de doar 2 luni. In aceasta seara au cantarit mai mult ambitia si daruirea decat banii, faima si fitele!

Dinamo a condus mai tot timpul. Desi la pauza a fost egalitate la 16, Dinamo s-a dezlantuit in primul sfert de ora al celei de-a doua reprize, reusind sa se distanteze la 3-4 goluri, ba chiar si la 6. Pana cand cei doi comici pe post de arbitri si-au dat in petec din nou!!! Rezultat final: Steaua vs Dinamo 32-33. Cei mai buni asta seara: RUSIA VLADIMIR, Costel Manea si coordonaorul DImache.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: