Rusia cuceritoare…

Pentru prima data, la acest Euro, am vazut un meci de la inceput la sfarsit (exceptie facand meciurile Romaniei). Daca inainte de startul partidei speram sa castige Olanda, pe masura ce trecea timpul, eram fascinata de „Mama Rusie”, de Arshavin si Pavlyuchenko.

 Ce grozavie de jucatari… Chiar daca abia mai putea tine ritmul cu ceilalti, Pavlyucenko nu a capitulat, nu a cerut schimbare. Iar Arshavin (nici nu stiu unde joaca, probabil la Sankt Petersburg) e fascinant de-a dreptul.

 De unde Dumnezeu o avea atata forta fizica si tehnica? E omul potrivit la locul potrivit, si ce centrari reuseste! Nicolita, uita-te la golul rusilor cu numarul doi, sa vezi cum se da o centrare!  Stiu ca  nu e vina ta, dar macar incearca sa-i explici tu lui „nea Pitzi”, ca nu e locul tau la Nationala! Apoi, Torbinski, dintr-un sfert de ocazie de gol a reusit un gol de mai toata frumusetea.

Cum sa nu-ti placa o echipa ca a Rusiei cand ataca si cand se apara! Am vazut fundasi care nu se tem sa iasa din aparare prin pase repetate, nu bubuind mingea. Mijlocasii nu numai ca stiu sa dea centrari de nota 10, dar fac si pressing pe atacurile adversarilor. AM vazut un fotbal modern, cu jumatate de echipa in fata mingii, nu cu 8 in spatele ei asa cum fac ai nostri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: